Nederlandse Gereformeerde Kerken

Kerstlichtjestocht2021 - Zaankerk

Kerstlichtjestocht 2021 door ’t Kalf!

Kom in de sfeer van Kerst en wandel mee!

Na het succes van vorig jaar, vindt er ook dit jaar een Kerstlichtjestocht plaats in onze wijk.

Van vrijdag 17 december tot en met zondag 26 december  zullen op meerdere plekken in ‘t Kalf kersttaferelen te zien zijn die van 17 tot 19 uur gelopen kan worden.

Voor kinderen is de sfeervolle kerstwandeling tevens een puzzeltocht. Vind de letters op bijzondere plekjes in de wijk en vul de letter in op het deelnameformulier, zodat je er als je ze allemaal hebt een mooie zin van kan maken. Als je de ingevulde kaart inlevert bij de ingang van de Zaankerk krijg je een cadeautje.

Liveoptredens 22 december
Woensdag 22 december heeft de kerstlichtjestocht, nog wat extra’s in petto in de vorm van liveoptredens op diverse locaties!

De Kerstlichtjestocht is een gezamenlijk initiatief van de Maria Magdalenakerk, de Zaankerk, Menorah, de Noorderkerk en de Kerk van de Nazarener en wordt gesteund door meerdere Zaanse ondernemers en de Gemeente Zaanstad.

Het deelnameformulier is vanaf de tweede week in december hier te downloaden.

Kerstkaartenactie tijdens kerstlichtjestocht.
Heel veel meer ouderen dan in andere jaren zullen de feestdagen zonder gezelschap moeten vieren. Zo’n 95 procent van de ouderen woont zelfstandig. Zij zien heel weinig mensen, waardoor eenzaamheid op de loer ligt.
Tijdens de kerstlichtjestocht worden er maar liefst 250 ouderen verrast met een kerstkaart om hen in deze tijd van het jaar een hart onder de riem te steken.
“Zo’n kerstkaart is natuurlijk maar een klein lichtpuntje en toch zijn dit soort dingen belangrijk.”
Dit is mede mogelijk gemaakt door de hulp van “Buro van Erkelens die de mooie kerstkaarten heeft verzorgd”.

Voor meer informatie vul onderstaande contactformulier in.

Je gegevens zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt.
[1] Door verzending van dit formulier geeft u toestemming aan de Zaankerk voor het verwerken van de hiervoor vermelde persoonsgegevens voor het uitvoeren en het maken van een goede koppeling in het kader van de hiervoor genoemde activiteit. De gegevens zullen vertrouwelijk worden gebruikt in overeenstemming met de privacyverklaring van de Zaankerk.

Bent u het hier niet mee eens dan kan u het formulier niet verzenden.