Nederlandse Gereformeerde Kerken

Kerkdiensten - Zaankerk

De eerstkomende middagdiensten vervallen tot nader order!!

Het CIO (Interkerkelijke Contact in Overheidszaken) heeft een dringende oproep gedaan aan de kerken om de aangekondigde maatregelen na te leven, ook ten aanzien van de ‘sluitingstijd’ van 17.00 uur.

Ook omdat het aantal coronabesmettingen weer oploopt moeten we ons ook in de kerk weer aan de 1,5 meter houden.
Dat betekent helaas dat we weer afstand van elkaar moeten houden, en we niet naast elkaar kunnen zitten maar stoelen vrij moeten houden.
Ook vragen we u weer een mondkapje te dragen bij het binnenkomen van de kerk. Als u zit mag het mondkapje weer af.
Helaas kunnen we ook geen koffie meer drinken na de dienst. Dit alles omdat de verspreiding van het corona-virus zoveel mogelijk voorkomen moet worden.” Opgeven voor de kerkdiensten hoeft nu nog niet.

Op Dinsdag 14 december wordt er een zogenaamd weegmoment in gepland. Om deze nieuwe maatregelen van 26 november te bespreken.

De eerstkomende middagdiensten vervallen tot nader order