Kerkdiensten - Zaankerk

Overzicht van de komende kerkdiensten

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) gaan tot nader bericht onze SAMENKOMSTEN en ACTIVITEITEN (Koffie ochtenden, Kinderclub, e.d.) niet door. Wel zal er een ‘dienst’ op zondagmorgen zijn zonder gemeenteleden om 9.30 uur. Ook zal er een dienst zijn op  21 mei Hemelvaartsdag

Alle diensten zijn gezamenlijk met de NGK van Wormer “De Wijngaard” en de CGK van Zaandam “Menorah”

Deze diensten zullen op de gebruikelijke manier worden uitgezonden. De middagdiensten komen te vervallen.

Verbonden met de kerkdienst

Onze minister-president zei dat, als het kan, wat pas kort tevoren is vast te stellen, kerkdiensten met minder dan 100 personen vanaf 1 juli weer mogelijk zullen zijn. Natuurlijk is dat op dit moment nog maar af te wachten. Maar als je zoiets hoort, kan je je er nu al op verheugen. Wat zal het prachtig zijn elkaar weer in onze eigen kerkzaal te mogen begroeten!
Natuurlijk bereiden we ons tijdig voor op een kerkdienst onder nieuwe regels. Gelukkig hebben we veel ruimte. Waardoor er veel anderhalve meters te maken zijn.

Voorlopig zitten we nog thuis voor onze tv, laptop, of ander apparaat de kerkdienst op afstand te volgen. De kerkdiensten voor de komende tijd hebben de volgende voorgangers: Luister online

10 mei – 09:30 uur – Ds. Marten Wybe v/d Veen
17 mei – 09:30 uur – Ds. Mark Veurink
21 mei – 09:30 uur – Ds. Marten Wybe v/d Veen (Hemelvaartsdag)