Adres: Drielse Wetering 50, 1509 KP Zaandam

Aktiviteiten - Zaankerk

Naar de kerk, 1,5 meter afstand houden.

We houden ons blijvend aan de coronamaatregelen. De stoelen in de kerkzaal worden zo geplaatst, dat we met inachtneming van de anderhalve meter afstand regel allemaal in de kerkzaal passen.

Als gast bent u altijd welkom en wordt er plek voor u gemaakt. Mocht u hier vragen over hebben Vul dit contactformulier in.

Elke zondagmorgen is er een livestream beschikbaar om 09:30 van de dienst. Op de eerste zondag van de maand is er op de zelfde wijze ’s middags een tweede dienst. te volgen via onze Live- Stream

Kringen nemen een belangrijke plaats in binnen onze gemeente, ze zijn er voor jong en oud en zijn bedoeld om ons geloof te laten groeien en zo de gemeente een bloeiende gemeente te laten zijn. Ons geloof moet gevoed worden. Door bijbellezen, bidden en gesprekken worden wij zelf gevoed/gezegend, maar kunnen wij ook anderen voeden en tot zegen zijn.  Wil je ook meekringen.

Vul dit contactformulier in.

ELKE DINSDAG

Nu de versoepelingen steeds ruimer worden en er weer meer kan, starten we vanaf september  weer met de koffieochtend. Elke dinsdag om 10 uur staan de deuren voor u open en onder het genot van een kop koffie/thee kunt u even bijpraten.. Onze predikant Marten Wybe zal hierbij aanwezig zijn voor een luisterend oor voor levensvragen,  een goed gesprek of zomaar eens een praatje.