Gereformeerde Kerk (Vrijgemaakt) & Nederlands Gereformeerde Kerk

• Contact

•   Adres: Drielse Wetering 50, 1509 KP, Zaandam

Wees welkom om ons deze zondag te bezoeken

WAT IS ALPHA?

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 29 miljoen mensen een Alpha.

Voor wie?

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

Waarom?

Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

Wanneer?

De eerstvolgende Alphacursus begint op dinsdag 8 januari 2020 om 18:45 in de Zaankerk, Drielse wetering 50, Zaandam.

Hoe werkt het?

De meeste Alpha’s beginnen met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.

Wat kost het?

Er zijn geen directe kosten verbonden aan de cursus.  Hoe dit kan? De cursus wordt gegeven door vrijwilligers die zo enthousiast zijn over Alpha dat zij dit graag delen met anderen!

Welkom

Wil je meer weten? of jezelf aanmelden voor de cursus? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij contact met je op.