COFFEE TIME start Dinsdag 1 september

Elke dinsdagmorgen tussen 10:00 – 11:30 uur. De koffieochtenden zijn o.a. voor personen die behoefte hebben aan een beetje gezelligheid onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers.

De kinderclub start weer op woensdag 21 oktober

Woensdagmiddag Kinderclub
15:30 uur – 16:30 uur voor kinderen van 4 t/m 9 jaar

Ben je tussen de 4 en 10 jaar, en vind je het leuk om te luisteren naar een verhaal, om te knutselen, film kijken, bij een workshops aanwezig te zijn en nog veel meer, kom dan naar de kinderclub op woensdagmiddag van 15:30 – 16:30

Samenkomsten

Coronavirus: kerkdiensten gaan soms door, in aangepaste vorm en u moet zich van te voren aanmelden. De middagdiensten zijn komen te vervallen.
In de regel houden wij elke zondag twee kerkdiensten ‘s ochtends en ‘s middags.

09:30 uur –  16:30 uur

Tijdens een kerkdienst kunt u deze live meekijken / meeluisteren via onze website.

Kringen nemen een belangrijke plaats in binnen onze gemeente, ze zijn er voor jong en oud en zijn bedoeld om ons geloof te laten groeien en zo de gemeente een bloeiende gemeente te laten zijn. Ons geloof moet gevoed worden. Door bijbellezen, bidden en gesprekken worden wij zelf gevoed/gezegend, maar kunnen wij ook anderen voeden en tot zegen zijn.

Wil je ook meekringen