COFFEE TIME

TOT NADER ORDER AFGELAST

Elke dinsdagmorgen tussen 10:00 – 11:30 uur. De koffieochtenden zijn o.a. voor personen die behoefte hebben aan een beetje gezelligheid onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers.

De kinderclub

Ben je tussen de 4 en 10 jaar, en vind je het leuk om te luisteren naar een verhaal, om te knutselen, film kijken, bij een workshops aanwezig te zijn en nog veel meer, kom dan naar de kinderclub op woensdagmiddag van 15:30 – 16:30

Beperkte toegang tot kerkdiensten.

Het blijft een verwarrende tijd, met de steeds wisselende regelgeving. Maar inmiddels beleggen wij weer in alle voorzichtigheid kerkdiensten zonder samenzang waar een beperkt aantal mensen bij aanwezig kan zijn.

Ook zijn we weer gestart met de middagdiensten. Weliswaar 1x per maand, de eerste zondag van de maand

Tijdens een kerkdienst kunt u deze live meekijken / meeluisteren via onze website.

Kringen nemen een belangrijke plaats in binnen onze gemeente, ze zijn er voor jong en oud en zijn bedoeld om ons geloof te laten groeien en zo de gemeente een bloeiende gemeente te laten zijn. Ons geloof moet gevoed worden. Door bijbellezen, bidden en gesprekken worden wij zelf gevoed/gezegend, maar kunnen wij ook anderen voeden en tot zegen zijn.

Wil je ook meekringen