Nederlandse Gereformeerde Kerken

Aktiviteiten - Zaankerk

Elke zondag zijn er kerkdiensten om 09:30 uur en 16:30 uur en deze zijn ook te volgen via onze Live- Stream

Als gast bent u altijd welkom.  Ook is er een rolstoel beschikbaar voor bezoekers die dat nodig hebben, zodat we ook op die manier gastvrij en uitnodigend kunnen zijn. Mocht u hier vragen over hebben Vul dit contactformulier in.

Kringen

Bijeenkomst bij iemand thuis die zich bezighoudt met allerlei onderwerpen en vragen over geloof en geloofsbeleving.

Kringennemen een belangrijke plaats in binnen onze gemeente, ze zijn er voor jong en oud en zijn bedoeld om ons geloof te laten groeien en zo de gemeente een bloeiende gemeente te laten zijn. Ons geloof moet gevoed worden. Door bijbellezen, bidden en gesprekken worden wij zelf gevoed/gezegend, maar kunnen wij ook anderen voeden en tot zegen zijn.  Wil je ook meekringen.

Vul dit contactformulier in.

Geef voor de Voedselbank!

De medemens, in bijvoorbeeld de bijstand heeft u nog steeds nodig, en wel via de voedselbank. De vraag is om te blijven geven. U kunt de voedingsmiddelen achter laten in de kist die beneden, aan de buitenkant, van de ingang van de Zaankerk staat! Alvast bedankt.

Bij de ingang van de Zaankerk staat een grote box waar houdbare levensmiddelen in gedeponeerd kunnen worden voor de voedselbank.