Gereformeerde Kerk (Vrijgemaakt) & Nederlands Gereformeerde Kerk

• Contact

•   Adres: Drielse Wetering 50, 1509 KP, Zaandam

Wees welkom om ons deze zondag te bezoeken

Activiteiten

Hier kunt u kennis nemen van de verschillende activiteiten die in onze gemeente plaatsvinden.

Samenkomsten

In de regel houden wij elke zondag twee kerkdiensten ‘s ochtends en ‘s middags. Tijden vind u op de hoofdpagina van deze website.

Tijdens een kerkdienst kunt u deze live meeluisteren via onze website.

Kringen

Kringen nemen een belangrijke plaats in binnen onze gemeente, ze zijn er voor jong en oud en zijn bedoeld om ons geloof te laten groeien en zo de gemeente een bloeiende gemeente te laten zijn. Ons geloof moet gevoed worden. Door bijbellezen, bidden en gesprekken worden wij zelf gevoed/gezegend, maar kunnen wij ook anderen voeden en tot zegen zijn.

Wil je ook meekringen

info: scriba@zaankerk.nl

Kinderen verdienen een plekje in de kerk. ‘s Zondags tijdens de kerkdienst, maar ook door de week.

Alle kinderen die in groep 4 tot en met 8 van de basisschool zitten zijn vanaf 30 oktober 2019 iedere woensdagmiddag van harte welkom op de kinderclub ‘Zaankerk’. We beginnen om 15.30 uur in Zaankerk (bovenverdieping Bovenkruier) en eindigen om 16.30 uur.

Alle mensen zijn welkom. Iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof wordt van harte uitgenodigd. Ook voor gemeenteleden heeft de cursus veel te bieden.

Weet je mensen uit je omgeving die interesse hebben voor het christelijk geloof, maak hen dan attent op deze mogelijkheid. Ook gemeenteleden kunnen zich opgeven om mee te doen.

Deze cursus duurt 10 weken. Wil je meer weten? of jezelf aanmelden voor de cursus? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij contact met je op.