Huren Activiteitenruimte voor (buurt)verenigingen & clubs

De Zaankerk heeft een nieuwe huisvesting. Deze samenwerkingsgemeente van de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) en de Nederlands Gereformeerde Kerk in Zaandam is al heel wat jaren gevestigd aan de Botenmakersstraat. In het pand is momenteel het buurtcentrum Stichting De Bovenkruier gevestigd. Dat blijft zo, want de Zaankerk wil graag van betekenis zijn voor de wijk waarin zij gevestigd is. Op de nieuwe plek ziet de Zaankerk meer mogelijkheden voor sociale activiteiten in de wijk en een goede samenwerking met Stichting De Bovenkruier en andere gebruikers past daarbij.

Ons gebouw beschikt over diverse ruimtes die te huur zijn

Wij gebruiken de zalen zelf voor al onze bijeenkomsten, en daarnaast zijn de zalen ook te huur voor derden. De Zaankerk is zeer goed te bereiken, met de auto of openbaar vervoer. Rondom het gebouw zijn volop gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Voor meer info kunt u contact opnemen met : verhuur@zaankerk.nl