Naar de kerk tijdens vakantie

Nog even en de zomervakantie staat weer voor de deur. In de kerk loopt het seizoen ten einde en breekt er een tijd van rust en genieten aan. De plannen voor de vakantie zijn rond en straks de koffers pakken. Neem je dan ook je kerk mee? Of de Bijbel?
Je neemt vast je mobieltje mee en je tablet! En nu al helemaal nu Internetten binnen Europa geen bergen met geld meer kost en je binnen je abonnement ook in het buitenland van Internet gebruik kan maken. En dat biedt mogelijkheden. Want wist je dat er meerdere apps zijn die je kerk en de Bijbel dicht bij je houden! Waar je ook bent.

Kijk eens in de appstore van Google en/of Apple.

Wil je op vakantie gewoon fijn naar de kerk dan kan je natuurlijk daar een kerk bezoeken en meemaken. Ook worden er in de zomerperiode in meedere landen vaak Nederlandstalige kerkdiensten georganiseert.

Wij van de Zaankerk wensen je alvast een fijne vakantie.